6.04.2013 г.

Какво се случи в последните епизоди на "Start swimming"?

Със следващите няколко поста в настоящия блог искаме да покрием периода от последните няколко месеца, които се оказаха изпълнени с нови изключителни резултати на нашите състезатели по плуване. 

Надявам се, ще Ви е интересно да се запознаете с нашите успехи въпреки закъснялото им отразяване. Въпреки това трябва да се отбележи, че макар и закъсняло отразяването на тези успехи не ги омаловажава, защото Ви гарантираме, че зад всеки спортен резултат стоят много усилия, постоянство, труд и желание за победа. 

Победата, разбира се, е сладка, но понякога въпреки всичко остава извън нашите възможности, но това не трябва да ни сломява, а да ни мотивира да продължим да даваме най-доброто от себе си. Ние ще продължаваме да се стремим да плуваме по-бързо, по-технично и по-ефективно от всички останали. Ние вярваме, че можем да постигаме победи и високи резултати с "fair play", колегиалност и спортсменско поведение, без измама и излишна злоба. 

Надяваме се, че и Вие - нашите фенове вярвате в това, защото плуването не е само спорт, плуването не е просто състезание, плуването е философия на духа.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.