15.04.2013 г.

"Купа Ниш" 2013 - 7 медала за Бургас и за България

От 13 до 14 Април се проведе четвъртото издание международния турнир по плуване "Купа Ниш" в гр. Ниш, Сърбия. Нашият клуб - "Започни да плуваш" взе участие в турнира с трима свои състезатели - Георги Георгиев, Дени Дичева и Константина Лазова, като всеки от тях успя да донесе медали вкъщи. Конкуренцията на турнира беше огромна главно поради факта, че в турнира участваха общо 1023-ма състезатели от 28 отбора от Сърбия, България и Македония.

Разбира се, Георги Георгиев се представи отново блестящо, в групата род. 2001 г. той спечели общо 4 медала, два златни на 50 м и 100 м бруст и два бронзови на 50 м свободен стил и 50 м бруст. Георги отново показа завидна спортна форма и себеотдаване.

При родените 1999 г. Дени Дичева успя да донесе един златен медал на 50 м св. стил и един сребърен на 50 м гръб.

В групата на родените 2001 г. Константина Лазова добави още един успех за клуба със своето бронзово отличие на 100 м бътерфлай, като с това постижение общо медалите на клуба от състезанието станаха 7.  

Треньорът Тодор Костов изказа своето задоволство от постигнатите успехи и изрази мнение, че в бъдеще очаква още добри резултати и от други негови възпитаници. Най-доброто те първа предстои.

А дотогава ние сме с вас, стискаме ви палци! Моля, Аплодисменти!!!
За град и родина!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.