4.07.2012 г.

Ето ни отново с новите ни подвизи: Един златен, два сребърни и едно четвърто място на "Весел делфин" във Варна

На завършилото последната неделя държавно лично отборно първенство по плуване "Весел делфин" в град Варна сторихме невероятни неща. На шампионата участваха 313 състезатели от всички плувни клубове от страната. 

Нашият състезател Георги Георгиев извоюва шампионската титла на 50 метра свободен стил. С отличното си плуване нашият човек - възпитаник на треньора Тодор Костов победи доскорошния шампион на "Вихрен" /Сандански/ и триумфира на първото място в дисциплината. Но Георги не се задоволи само със златното отличие на 50 м свободен стил и успя да спечели и два сребърни медала за отбора ни - на 50 и 100 метра бруст. 

Ценни точки спечелихме с представянето на шестима от нашите състезатели. Много малко не достигна на Мартина Димитрова на 100 метра бруст, където тя финишира с четвърто време. Също своите лични постижения подобриха още Яна Полугчиева, Цвета Крумова, Константина Лазова, Петър Сирецов и Стоян Панчев.

Този уикенд в Чучулигово, Сандански, отборът на ПК "Започни да плуваш" ще спори за медалите във възрастова група деца до 12 г.

Кой сега е номер едноооо?

Седморката на Костов

К'ви сме хубави с новите екипи
   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.